Prada’s Parallel Universes

Cute! Prada komt met een nieuwe (bewegende!) campagne onder de naam Parallel Universes.

Van creativiteit hebben ze wel degelijk kaas gegeten bij huize Prada. De campagnes zijn doorgaans een genot voor het oog (en oor!). Wat dacht je bijvoorbeeld van een gitaar spelende Michael Pitt voor de de s/s 2012-mannencollectie van Prada of actiefiguren van Final Fantasy in de nieuwste lente- en zomercollectie voor heren? Met Prada hoeven we ons nooit te vervelen. Ook ditmaal niet, het modelabel komt namelijk met een nieuwe toevoeging aan de s/s 2012-campagne, bestaande uit – en nu komt het – GIF’s.

Advertisement - Continue Reading Below

     
VAHRAM MURATYAN X PRADA
Voor dit project bundelde het modehuis haar krachten met die van illustrator Vahram Muratyan. Het eindresultaat bevat geen poserende modellen, Amerikaanse auto’s en jaren vijftig-weelde, zoals we eerder hebben kunnen zien in een campagnevideo van diezelfde s/s 2012-collectie. Wat dan wel? Geïllustreerde GIF’s, met op elke GIF een ander item uit de collectie (zoals de Hot Rod-schoenen, een set oorbellen of een Prada-zonnebril).

Meest gelezen

      
PARALLEL UNIVERSUM
En de naam ‘Parallel Universes’? Muratyan schiep hiermee een virtuele weg, geplaveid met Prada’s s/s 2012-items. En die weg creëert twee parallelle universums die voldoen aan Prada’s stijl. Klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar de afbeeldingen zijn dat allesbehalve. De campagne zien? Check Muratyans website

   
Zien: het fabelachtige campagnefilmpje van de Prada s/s 2012-collectie, dat eerder al uitkwam