Heruitgave Prada it-bags

Goed nieuws voor Prada-liefhebbers: het Italiaanse modehuis geeft een limited edition collectie it-bags met tassen die van 1991 tot en met 2005 werden gelanceerd.

Feest alom bij Prada. Ter ere van de Metropolitan Museum mode-expo ‘Impossible Conversations’ (geheel in het teken van de twee Italiaanse ontwerpsters Elsa Schiaparelli en Miuccia Prada) worden ook dé greatest hits-tassen uit 1991-2005 heruitgegeven. Gereproduceerd in de originele versies.

 

Zien! De jurkenparade van het MET Gala 2012 >

 

PRADA-KLASSIEKERS
In die periode achter het net gevist? Boek dan als de wiedeweerga een ticket naar New York! De limited edition tassencollectie zal exclusief in de drie Prada-boetieks in New York verkrijgbaar zijn (Broadway, Fifth Avenue en Madison Avenue). Denk aan hoogtepuntjes als de populaire silk satin bag uit 1991 en de witleren tas met Prada-reliëflogo uit 2005. Juist. Juweeltjes die anno 2012 voor heel even, en in gelimiteerde oplage, weer in de verkoop gaan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De prijzen liegen er niet om. Aan de paarse silk satin bag van Prada hangt bijvoorbeeld een prijskaartje van zo’n € 765, de beprinte canvas en leren clutch (uit 2003) kost zo'n € 1500 en voor de witleren logo bag betaal je een luttele € 2000. Heb je wel meteen een klassieker te pakken.

 

Deze tassen zagen we voor zomer 2012 op de catwalk voorbij komen >