Jimmy Choo ♥ streetstyle

Jimmy Choo zet een mooi gemuilde voet in de online streetstylewereld met haar nieuwste website.

Onlangs eindelijk dat mooie paar Choos kunnen bemachtigen? Of van plan je allereerste paar te gaan kopen van je zuurverdiende vakantiegeld? Snap een mooie foto van jezelf met je nieuwe aanwinst aan den voeten en upload ‘m op Jimmy Choo’s nieuwe website Choo 24:7 Stylemakers. Kun je op een internationaal druk bezochte website jouw muiltjes, natúúrlijk perfect afgestyled met de juiste zomeroutfit, delen met de wereld. Geinig toch?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Alexander McQueen heeft eindelijk een webshop die ook naar Nederland verscheept >

 

MOMENT OF FAME
De website nodigt in het kader van Choo’s 24:7-collectie schoenfanaten uit foto’s van hun Choo-schoenen en -accessoires te uploaden en daarmee hun eigen stijl tentoon te stellen. Andere bezoekers kunnen die foto’s – mits ze door de selectie heenkomen – dan weer liken en delen via Facebook, Twitter en Pinterest én kunnen meteen jouw look – of een soortgelijke look – shoppen met één klik van de muis.

Meest gelezen

 

Voor extra inspiratie komen er ook rodeloperlooks van celebs met Jimmy Choos voorbij. En het schoenenlabel wist streetstyle fotograaf Eddie Newton (van de site mrnewton.net) te strikken voor een bijdrage. In de vorm van streetstyle shots van fashion director van het Londense Tank magazine Caroline Issa en het New Yorkse model Jessica Joffe (beide gezegend met een fabuleuze kledingsmaak), al wandelend door hun stad. Jimmy Choo-ambassadeurs voor Milaan, Antwerpen, Parijs, LA en Tokyo, gekiekt door Newton, volgen in de aankomende tijd.

 

Een site om in de smiezen te houden dus. Voor je daily dosis modische inspiratie: www.choo247.com.

 

Louboutins nieuwe Europese website al bezocht? >