Video: Mia Wasikowska voor Miu Miu

Een bah-wat-een-slechte-start-van-de-lente dip? Het nieuwe campagnefilmpje van Miu Miu met Mia Wasikowska in de hoofdrol vrolijkt je vast op.

Aangezien de regen met bakken uit de hemel blijft vallen, plof je lekker knus neer op de bank met een laptop op schoot, het web afspeurend naar humeuropkrikkend kijkvoer. Laten wij nu net het nieuwste kleurrijke campagnefilmpje van Miu Miu hebben? In de hoofdrol: actrice Mia Wasikowska (die onlangs nog schitterde naast Glenn Close in de film Albert Nobbs en een aantal jaar geleden in Tim Burtons Alice in Wonderland) én heel veel Miu Miu s/s 2012-moois.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Heb je de film Albert Nobbs mét Mia al gezien? >

 

THE SUN IS SHINING, IN HET FILMPJE DAN
In januari kon je de campagnefoto's al bekijken van de nieuwste samenwerking tussen het modehuis en de actrice en nu is er dan een zomers campagnefilmpje dat we je niet willen onthouden. In de video poseert de Australische begin-twintiger met babyblauwe bloemen in het haar, opvallende oorbellen, grote geometrische zonnebril, cropped top – waarin haar jaloersmakend mooie middenrif te zien is – en andere modische kledij.

Meest gelezen

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het filmpje hier:

 

: