Expo: Angelina Jolies juwelen

Bereid je voor op flink wat très jolie juwelen die je tegemoet schitteren. Angelina Jolie deelt namelijk een groot deel van haar sieraden met de wereld.

In het Grand-Hotel in Cap-Ferrat en Hotel de Paris in Monaco komen twee zogenaamde pop-up showcases, georganiseerd door juwelengenie Robert Procop. Juist ja, degene waarmee Angelina haar eigen sieradenlijn Style of Jolie mee creëerde. En inderdaad, de man met wie Brad Pitt aan Angies verlovingsring werkte.

 

BESTE BLING
Wat voor bling je kunt verwachten? Van sprankelend goud, tot edelstenen, tot opvallende diamanten, tot… pff, wat niet. De tentoonstelling is niet bedoelt om je de (ekster)ogen uit te steken, maar – uiteraard – een inzamelingsactie voor het goede doel. We hebben het hier immers over Angelina Jolie. De gehele opbrengst gaat namelijk naar de Education Partnership for Children of Conflict, een goed doel voor kinderen in noodgebieden, waar Angelina medeoprichter van is.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien! Celebs & jurken @ Cannes Film Festival >

 

Razend benieuwd geworden? De juwelencollectie van Angelina Jolie is vanaf 15 juli in het Grand-Hotel in Cap-Ferrat te zien en reist daarna tot 15 augustus door naar Hotel de Paris in Monaco.