Coco Rocha voor Dennis Basso

Model Coco Rocha mag zweten in een lading winterse kleding voor de herfstcampagne van Dennis Basso.

Het leven van een model gaat niet altijd over roosjes. Hoewel de thermometer gisteren in het Amerikaanse Essex een graad of 600 aangaf, moest Coco Rocha poseren in bloedjehete gewaden met bont (yikes!) voor de herfstcampagne van Dennis Basso.

 

Nederlandse modeontwerpers strijden voor een bontvrije Amsterdam Fashion Week >

 

BACK IN THE OLD DAYS
De Amerikaanse ontwerper ging voor een klassiek ogend geheel met een antieke stoomtrein als decor. En hoewel Coco met haar fijne gezichtje en perfect glanzende haar natuurlijk best door kan voor een vrouw-met-een-klassieke-look, is dat niet de enige reden waarom Dennis Basso koos voor de Canadese. Meneer bont (mét de t, ja) zag Coco tijdens het MET gala en was op slag verliefd op de kleding van het model. Want hoewel de meeste actrices en modellen een geleende designerjurk om het ranke lijf hadden, paradeerde Coco rond in een door haarzelf op een veiling aangeschafte outfit, van niemand minder dan Elizabeth Taylor. Originaliteit ten top.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Fotograaf Bernard Hunt schoot de campagnebeelden en stiliste Lori Goldstein behing Coco met (brrr) bont. Eerst zal de campagne te zien zijn in het magazine van Harrods en daarna zullen de foto’s ook elders te bekijken zijn. 

 

Nog een nieuwe samenwerking; actrice Gabriella Wilde en model Roo Panes poseerden voor de nieuwe Burberry a/w 2012-campagne >