Gerucht: Chloë Sevigny X Miu Miu

Is het heus? Wordt Chloë Sevigny het nieuwe gezicht van Miu Miu?

Het wereldwijde web gonst al een paar uur van de geruchten: Chloë Sevigny zou het nieuwe gezicht zijn van de winter 2012-campagne van Miu Miu. Bron van dit gerucht? Op het forum van The Fashion Spot zou iemand vol enthousiasme z’n mond per ongeluk voorbij hebben gepraat. Hoewel het gerucht nog niet bepaald in de categorie hardnekkig is beland, zou het geen gekke wending zijn voor het modehuis. Chloë en Miu Miu koesteren namelijk al jaren een grote liefde voor elkander. Zo was ze in 1996 al het gezicht van de Miu Miu-zomercampagne en wordt het mode-icoon regelmatig gespot in een tenue van Miuccia Prada’s hand, zoals tijdens het MET-gala (zie foto). Daar verscheen ze van top tot teen gehuld in de Miu Miu a/w-collectie. Toeval? 

Advertisement - Continue Reading Below

         
WAAR ROOK IS…
Ook Kate Grand van Love magazine twitterde al jubelend dat het gerucht waar is, maar vandaag is deze tweet plots verdwenen. Gevalletje embargo gemist of hebben we hier te maken met een losse flodder?

      
Hoe dan ook: de combinatie van sixties Miu Miu-outfits en Chloë Sevigny lijkt ons in elk geval eentje in de categorie gouden.

           
Er zijn al een aantal winter 2012-campagnes uit: o.a. Louis Vuitton, Armani en Dsquared2. Plaatjes kijken!