Kijkvoer: Dior, Kate Moss & Naomi Campbell

Duik achter de schermen bij de Dior coutureshow en zie hoe Kate Moss en Naomi Campbell ons een sterk staaltje poseren voordoen.

Meest gelezen

BACKSTAGE @ DIOR
Nog even nagenieten van Raf Simons’ knallende debuut voor Dior? Kan. Wij stuitten namelijk op een filmpje van alle backstage-taferelen die vooraf gingen aan de Dior Haute Couture a/w 2012-show. Wat er te zien is? Bloemen, heel veel bloemen. Zo werden er een schamele één miljoen blommen verwerkt in het decor van de spektakelshow. Het team van Dior was er dan ook vier dagen mee bezig. Bekijk hieronder de noeste arbeid die er geleverd werd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MEESTERLIJKE MOSS
Karmen Pedaru, Sean O'Pry én Kate Moss schotelen ons een mysterieus campagnefilmpje van Salvatore Ferragamo voor. Toegegeven, Kate Moss steelt wederom de show. Donkere lippen, naar achteren gekamd haar... zucht. Oké, oké, het is daarnaast ook bepaald geen straf om naar Sean O’Pry te kijken. Gaat dat zien dus…

 

NAOMI KAN-‘T-WEL
Glitters, glimmers, goud, zilver… Pinko is inderdaad geen merk voor grijze muisjes. Naomi Campbell is dat ook niet bepaald, dus geen wonder dat de donkere schone het boegbeeld van ‘t Italiaanse label is. Wederom beweegt het 42-jarige topmodel zich in allerlei poses om het nieuwste waar te showen. Scroll naar onder voor het resultaat.

Meest gelezen

 

BACKSTAGE @ DIOR HAUTE COUTURE A/W 2012

 

SALVATORE FERRAGAMO A/W 2012-CAMPAGNEVIDEO

 

NAOMI CAMPBELL VOOR PINKO A/W 2012