Levi’s tailor shop @ de Bijenkorf

Een primeurtje voor Levi’s en de Bijenkorf Amsterdam; het Nederlandse warenhuis opent een 17m2 ‘area’ gewijd aan de Men’s denim van de spijkerbroekengigant. De eerste in de Benelux.

Een area? Jazeker. We hebben hier niet te maken met een gewone shop-in-shop. Centraal staan het authentieke spijkergoed en het vakmanschap van het merk. En daarom vind je er een geïntegreerde tailor shop, zoals dat zo mooi heet. Waar je mannelijke wederhelft, nadat hij zich te buiten is gegaan aan Levi’s-moois, zijn aankopen kan laten customizen naar zijn voorkeur voor pasvorm, lengte en afwerking.

Advertisement - Continue Reading Below

 
KLEREN MAKEN DE MAN

‘We zijn erg enthousiast over deze unieke shopbeleving voor klanten van de Bijenkorf,’ laat Stefan Otte, general manager van Levi’s Benelux in een officiële verklaring weten. Ons nieuwe thuis in de Bijenkorf is de perfecte plek om onze heritage en passie voor vakmanschap, stijl en innovatie te showen.’

 
In de shop vind je o.a. de nieuwe lijn Levi’s Commuter jeans (ontworpen voor de moderne hardwerkende man, die een stijlvolle doch praktische broek wil), de Levi’s Water (waarvoor minder water is gebruikt in het finishing-proces) en tijdloze klassiekers als de 501 jeans. De Levi’s brand Men’s collection zal ook verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven en op deBijenkorf.nl.

 

Pssst... de zomersale in de ELLE shop is in volle gang! >