Kanye West weer naar Parijs Fashion Week?

Gerucht: Kanye West geeft niet op en komt tijdens de aanstaande Parijs Fashion Week weer met een hagelnieuwe vrouwencollectie op de proppen. Och jee.

Oké, de schoenen in Kanye’s afgelopen a/w 2012-collectie waren goed. De rest? Eh, tja, hoe zeggen we dit aardig… Hij kan verdomd goed rappen, vind je ook niet?

 
DRIE KEER IS SCHEEPSRECHT?
Het muziekgenie gooit de handdoek echter niet in de ring en stuurt volgens mode-insiders tijdens de aanstaande Parijs Fashion Week tóch weer wat nieuwe ontwerpen het plankier op. Met vriendin Kim Kardashian op de eerste rij, gokken wij zo. Een goed uithangbord is de realityster al, want gisteren slingerde Kim al schaamteloos een foto van zichzelf met de door Kanye ontworpen laarzen aan op Instagram. Van een commercieel klusje is ze immers niet vies.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Rachel Zoe's sieradencollectie >

 
Terug naar de collectie. Voor zijn vorige ontwerpen riep Kanye de hulp in van stilist Christine Centenera, die zelf immer on trend is. Wij hopen dus dat ze dit keer een dikkere vinger in de modepap heeft gekregen.

 
PS - Kanye West schijnt ook op een mannencollectie te broeden. Wij duimen dat-ie daar wat meer verstand van heeft. Alhoewel, Kanye = rapper = bling = grills. Misschien laten we dat toch maar even aan zwemmer Ryan Lochte over.