Diesel Black Gold X Rankin

Diesel Black Gold heeft niemand minder dan fotograaf en filmmaker Rankin gestrikt voor de wintercampagne van het label.

Diesel Black Gold pakt het groots aan. Want wie heeft er niet voor de lens van Britse topfotograaf Rankin gestaan? Rankin is medeoprichter van Dazed & Confused, Another Magazine, Another Man en HUNGER, en schoot in zijn carrière kiekjes van o.a. Kate Moss, Kylie Minogue, Madonna, David Bowie, The Rolling Stones, Vivienne Westwood, Cate Blanchett en Damien Hirst.

 
Voor zijn nieuwste modeproject verzamelden zes internationale talenten – o.a. Paz de la Huerta (actrice), Anna Calvi (singer-songwriter) en Bianca Gubser (model) – zich op de set. Het zestal beauty's hees zich in de mooiste creaties van Diesel Black Gold en nam plaats voor de lens van Rankin.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Gaat Sophia Kokosalaki weg bij Diesel Black Gold? >

 
ETHERISCHE GLOW
Voor de shoot gebruikte hij top light – klinkt ingewikkeld, maar het resultaat is magnifique. Het zorgt namelijk voor een etherische glow. Razend benieuwd naar de uiteindelijke campagne? We moeten op dit moment je honger stillen met een sneak peek: de making-of video van de Diesel Black Gold a/w 2012-campagne. Smullen!

 
PS - Ook Neerlands trots Karolijn Zomer schittert in de shoot, zij opende eerder de autumn/winter 2012-catwalkshow van Maison Martin Margiela.

Meest gelezen

 
DIESEL BLACK GOLD A/W 2012 - BEHIND THE SCENES