Karl twee punt nul

Zit Karl Lagerfeld ooit stil? Nein! Der Kaiser lanceert inmiddels alweer zijn tweede collectie voor zijn zacht geprijsde lijn Karl.

De eerste collectie van de hagelnieuwe kledinglijn van Karl Lagerfeld – toepasselijk genaamd Karlzag afgelopen januari het levenslicht. De betaalbare, met rock-'n-roll doorspekte collectie was alleen verkrijgbaar via online shopwalhalla Net-a-porter.com en binnen no time uitverkocht.

 

Een succes! Dus kon er geen vervolgcollectie uitblijven. Wij staan ervan te kijken waar de ontwerper zijn inspiratie toch vandaan haalt; de hoeveel-duizendste-collectie is dit? Enfin, het resultaat is een op-en-top verfijnde collectie, een gebalanceerde mix tussen vrouwelijk en stoer, inclusief kekke Karl-accessoires.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Er ligt nóg een collectie van de hand van Karl op ons te wachten >

 

SIGNATURE ITEMS
Net als in de eerste Karl-collectie ontbreken de typerende Lagerfeld-items als een strak gesneden smoking jasjes, losse bedazzled kraagjes en leren handschoentjes met studs niet. Daarnaast vind je in de overwegend zwart/witte collectie enkele felgekleurde items, zoals een rood leren bikerjack, een oranje plooirok van leer en enkele stukken uitgevoerd in camouflageprint.

 

Lang verhaal kort: de tweede Karl-collectie is vanaf vandaag te koop via Net-a-porter.com. Haast je, want voor je het weet zijn de online winkelschappen wederom leeg. Prijzen vanaf € 40.

 

Lees hier alles over de modecarrière van Karl Lagerfeld >