Beroemde mannen & mode

Ryan Lochte krijgt een eigen kledinglijn – ja écht – en Robbie Williams showt zijn nieuwste ontwerpen.

Meest gelezen

RYANS REALITYSERIE & KLEDINGLIJN
Bedazzled grills voor iedereen! Zwemmer Ryan Lochte – typisch gevalletje van mond dicht en heet zijn – verklapt in een interview met Celebuzz dat-ie werkt aan een eigen modelijn. Via de webcam – hoe chic – doet de Olympische winnaar uit de doeken: ‘You know I’ve been really lucky enough to get all these proposals. Definitely we’re working with E! on getting my own reality show where it’s my own and pretty much they follow me around on my normal day, just training. And do, uh, my new fashion line.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Oké… kledinglijn? Voor wie nog niet bekend is met de Ryan uit het zwembad; het idool van de goede man is Lil’ Wayne en daarom meet-ie zich vaak ook een bijbehorende rapper-outfit aan. En beklom hij het Olympisch podium op met grills in de mond. Zegt genoeg. (Nog niet overtuigd? Bekijk dit interview eens. Op eigen risico.)

 
Afijn, dit moet dus een eigen realityshow en kledinglijn krijgen. ‘It’s going to be me, me being myself.’ licht Ryan zijn nieuwe plannen nog maar eens verder toe. Ai. Waarom kun je het niet gewoon bij zwemmen houden? En model staan met je shirt uit? Bekijk hieronder – wederom op eigen risico – het gehele interview… 

Meest gelezen

 

 

Ryans zwemvrind Michael Phelps staat op zijn beurt model voor Louis Vuitton >

 

ROBBIE WILLIAMS’ NIEUWE COLLECTIE
Gelukkig zijn er ook celebs die het wel begrepen hebben. Zoals Robbie Williams. De zanger lanceert alweer de derde collectie voor zijn kledinglabel Farrell. Voor de lijn – die bestaat uit pure Britse key-items – nam Robbie dit keer een promofilmpje op met vrienden. Op een koude zondagmorgen sleepten Robbie en co. – waaronder model Sid Ellison en zanger Olly Murs – zichzelf naar een verlaten veldje in Londen voor een potje voetbal. In de nieuwste Farrell-ontwerpen. Dit keer is de collectie geïnspireerd op een historische voetbalwedstrijden die plaatsvonden tussen de Britse en Duitse legers in 1914. De soldaten hielden toen een onofficiële wapenstilstand, om een potje voetbal te spelen op Eerste Kerstdag.

 

De nieuwe Farrell-collectie kreeg dan ook veel militaire en sportieve invloeden mee. En met een ontwerper als Ben Dickins – die voorheen bij Burberry werkte – zit het met die winterse items helemaal goed. Hier kun je ze trouwens inslaan voor vriendlief. En bekijk hieronder natuurlijk even hoe Robbie en consorten het er op het voetbalveld vanaf brengen…