Werkt Stella McCartney samen met Rihanna?

Volgens insiders heeft Stella McCartney voor haar nieuwe collectie de hulp ingeroepen van niemand minder dan Rihanna.

RiRi’s kersverse modeprogramma mag dan geen kijkcijferkanon zijn, de zangeres gaat gestaag door om naast de muziekwereld ook de modewereld te veroveren. En dat lijkt aardig te lukken. Niemand minder dan Stella McCartney schijnt Rihanna te hebben gecharterd voor haar nieuwe collectie en de zangeres regelmatig met modegerelateerde vragen te bellen.

 

JONGERE GENERATIE
‘They call them mood calls,’ verklaart een bron aan de Daily Mail. ‘Stella belt Rihanna en vraagt haar uit te leggen wat haar stemming van die dag heeft beïnvloed – kleuren, texturen, patronen. Stella vindt dat het nodig is om een jongere generatie aan te spreken en Rihanna helpt haar maar al te graag daarbij. Het is een bizarre manier om een kledinglijn te creëren, maar ze werken goed samen.’

Advertisement - Continue Reading Below

 
Stella McCartney is maar liefst in drie categorieën genomineerd bij de British Fashion Award >

 

Hoewel de woordvoerders van Stella en Rihanna (nog) niet willen reageren op het nieuws, komt de ‘samenwerking’ niet geheel uit de lucht vallen. RiRi is al talloze keren in ontwerpen van de Britse designer gespot en ze was één van de gasten tijdens McCartneys zeer besloten modepresentatie eerder dit jaar. Daarnaast werkt RiRi momenteel aan een speciale collectie voor modeketen River Island. Nu maar hopen dat Stella McCartney de zangeres daar een handje bij helpt.