Dior maakt documentaire-reeks

Kijkvoer van de bovenste plank. Modehuis Christian Dior geeft ons een rondleiding door de wereld van Lady Dior met een heuse documentaire-reeks.

In zeven delen neemt de immer beeldschone Marion Cotillard – die sinds 2009 het gezicht van Lady Dior is – ons mee achter de schermen. Van de Dior-ateliers tot de speciale historische locaties van het Franse modehuis wereldwijd: alles komt aan bod. En natuurlijk: heel veel mode, tassen en ander Dior-moois, hups, op je beeldscherm. Het lijkt wel Kerst.

 
TEASER
Maar het allerbeste: de docu’s worden gewoon op het web uitgezonden. Geen gehannes met buitenlandse tv-zenders dus (phew!). De eerste trailers van de reeks is deze week door Dior online gezet en binnenkort zal er iedere twee weken, tot december, een nieuwe aflevering op het web worden geslingerd. Wij zijn fan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook zien: Marion Cotillard die haar Lady Dior-tas in het zwembad gooit >

 

PS - Er is schijnbaar ook een kersverse docu over Anna Wintour in de maak. Volgens The Daily Beast gaat de prent over het drukbezette leven van de Vogue-hoofdredactrice in de modewereld. ‘Zowel de mythe als de waarheid zijn aan bod gekomen in de films The September Issue en The Devil Wears Prada, nu is het tijd voor een echte documentaire.’ Aldus de Amerikaanse website.  

Meest gelezen

 
LADY DIOR DOCUMENTAIRE / MARION COTILLARD - TRAILER