Zien: Philipp Plein craftmanship

Het betere vakmanschap. Neem even een korte break en bekijk deze unieke video van designer Philipp Plein.

De Duitse ontwerper Philipp Plein verstaat zijn ontwerpvak en neemt met niets minder dan het beste genoegen. Zo zien wij dat graag. Om die passie voor kwaliteit extra kracht bij te zetten, komt Plein met een ludiek filmpje. Waarbij u een kijkje neemt in Italië's beste fabrieken, alwaar zijn collectiestukken geproduceerd worden. Al met al een knap staaltje Italiaanse makelij.

  

MISCHA, LINDSAY & ED

Ondertussen horen we de bellen luid rinkelen. Plein? Plein? Ja! De ontwerper draait naturulijk al een tijdje mee, maar zette zijn label goed op de kaart toen hij in 2010 Mischa Barton als het nieuwe gezicht-van presenteerde. Een jaar later volgde Hollywood-rebel Lindsay Lohan haar op. En smullen deden we onlangs in juni, toen niemand minder dan Ed Westwick (hallo!) zijn Menswear-show opende tijdens de modeweek in Florence voor spring/summer 2013. En niet te vergeten... De behind-the-campagneshoot-video. Met Ed Westwick. Voor Philipp Plein.

Advertisement - Continue Reading Below

 

U begrijpt, we verheugen ons op wat Philipp nog meer in petto heeft. Maar voor nu vermaken we ons prima met dit staaltje vakmanschap. Leun even lekker achterover en kijk mee...