Adele voor Burberry?

Heet gerucht: werkt Adele samen met Burberry’s Christopher Bailey aan een plus size-lijn?

Volgens een stel insiders heeft de zangeres al een bezoekje gepleegd aan Baileys studio en zit Adele’s stilist, Gaelle Paul, ook in het modische complot.

 
MODEMATCH
Adele is altijd enorm geïnteresseerd geweest in mode,’ verklaart een bron aan de Daily Mail. ‘Ze weet precies wat bij haar past en wil graag betrokken worden bij het creatieve proces.’ De zwangere zangeres heeft trouwens al eerder achter de ontwerptafel gezeten met Bailey. Zo werkten de twee samen aan een aantal outfits dat Adele droeg tijdens award-uitreikingen. Zoals de zwarte robe tijdens de afgelopen Grammy Awards (zie foto hiernaast).

Advertisement - Continue Reading Below

 
BURBERRY ACOUSTIC
Maar Christopher Bailey gaat nu blijkbaar een stapje verder. Volgens ingewijden heeft het creatieve hoofd van Burberry Adele onlangs een brief geschreven om haar officieel in te lijven voor de plus size-collectie. Als kers op de taart gaat de zangeres – naar het schijnt – ook meewerken aan Burberry’s Acoustic-project, waarbij jonge Britse muzikanten in de spotlights worden gezet. Onder andere de bands One Night Only, Life in Film en The Daydream Club gingen Adele al voor.

 

Ook Kelly Osbourne broedt op een plus-size kledinglijn >

 

Van een bevestiging is echter nog geen sprake. Zo laten de woordvoerders van Burberry kort weten: ‘It is a private matter that we wouldn’t comment on’. En ook bij kamp Adele blijft het angstvallig stil. We houden je uiteraard op de hoogte.