Anna Dello Russo X H&M @ Fashion Week

Gesnapt! Anna Dello Russo zet haar hagelnieuwe H&M-accessoireslijn tijdens fashion week in de schijnwerpers.

In de straten van New York flitsen de camera’s er lustig op los. Het doelwit? Vogue Japan-redacteur en modische paradijsvogel Anna Dello Russo, samen met de Russian Fashion Pack. Maarree… wat heeft Anna daar in het knuistje? Juist. Haar uitbundige turquoise clutch met gouden versiering voor H&M.

 

FASHION WEEK, FASHION SHOWER
Slimme vogel, die AdR, om zo je accessoireslijn – die vanaf 4 oktober in de H&M-schappen ligt – in de kijker te spelen. Bovendien heeft het mode-icoon ook model Elena Perminova van de Russische modeclan een beautycase uit haar collectie in de handen gedrukt, wat gelijk even op de gevoelige plaat werd vastgelegd.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Neem een kijkje in de garderobe van Anna Dello Russo >

 
Als ultieme klapper reisde Anna af naar de modeweek in Londen, waar een enorme replica van een ring van Dello Russo’s hand in een vitrine op straat was geplaatst. En, je kunt het al raden, in Milaan – waar de fashion week gisteren begon – staat nu een enorme gouden schoen uit de collectie. Oké Anna, wij zijn helemaal om. En zetten dat verdomd pakkende nummer – ‘You need a Fashion Shower!’ – nog maar eens op play. Hop!

Meest gelezen