Opening H&M's & Other Stories

Lintenknippers sta gereed. H&M bevestigt dat het kakelverse winkelconcept & Other Stories in de lente van 2013 haar deuren opent.

Kregen we eerst alleen toegefluisterd dat de nieuwe, luxere winkelketen de naam & Other Stories krijgt, nu doet H&M meer spannende info uit de doeken. Zoals waar die naam vandaan komt bijvoorbeeld: ‘Our collections are built around inspiring fashion stories.’ Zo, da's duidelijk.  

 

SPANNENDE SPRING
Bovendien weten we nu dat het ongetwijfeld hebberigmakende nieuwe label van de Zweedse modegigant in de lente wordt gelanceerd. En da’s al best snel, als je het ons vraagt. Waar we ons verder op kunnen gaan verheugen? Nou, een hagelnieuwe reeks schoenen, tassen, accessoires, ready-to-wear-kleding én beauty. Geen peanuts. Bovendien zijn de creatievelingen van & Other Stories gevestigd in ateliers in Parijs en Stockholm waar ze enorm veel aandacht besteden aan detail en kwaliteit. Maar wel voor een betaalbare prijs. Klinkt ons als muziek in de oren.   

Advertisement - Continue Reading Below

 
NIET VOOR MANNEN
& Other Stories is de nieuwste toevoeging aan H&M-merken als COS, Monki en Cheap Monday. Vanaf de lente van volgend jaar worden in verscheidene Europese steden de eerste & Other Stories-winkels geopend en gaat er ook een shopsite van het label live. Bummer voor de mannen: & Other Stories richt zich alleen op vrouwen.

 

Zien: Lana Del Rey zingt voor H&M >

 
‘& Other Stories wil alles wat een vrouw wilt kopen naar één plek brengen, gericht op de hele look,’ zo leest de persverklaring. ‘Wij geloven dat schoenen, tassen, juwelen, lingerie en beauty key zijn voor het stylen van een outfit en even belangrijk zijn als kleding.’

 
Wij houden nieuwe updates omtrent & Other Stories uiteraard voor je in de smiezen.