Goop X House of Harlow 1960

House of Harlow 1960, het merk van Nicole Richie, heeft een clutch ontworpen voor Gwyneth Paltrows Goop.

Een onverwachte samenwerking, Nicole Richie en Gwyneth Paltrow? Blijkbaar niet. De working mommies vonden nog een plekje in hun drukke agenda (denk: Nicole voor Macy’s, Gwyneth en J. Crew, Gwyneth voor Max Factor) en sloegen de handen ineen voor het ontwerpen van een tas.

 

De 'Addison' clutch heeft Nicole Richie speciaal ontworpen voor Goop, het blog van Gwyneth, en is een leuke outfit-aanvuller voor een avondje de hort op. Gemaakt van roodbruin (officieel: oxblood ) leder met slangenhuidtextuur, aangevuld door turquoise, wat tussen de schubben uitpiept. Om in de dierensfeer te blijven is de sluiting van de clutch in de vorm van een jaguarhoofd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

THE PERFECT PIECE
Nicole Richie vertelt aan Style.com altijd een actieve volger geweest te zijn van Goop en is dus erg blij met de samenwerking. Tegen onze lieftallige Amerikaanse collega’s van ELLE.com zegt Nicole: ‘The Addison clutch is a staple in the collection and we felt it would be the perfect piece to complement everyone’s wardrobe.’ Moet-hebben dus.

 

Via goop.com kun je de Addison bestellen. Maar! Helaas verscheept Goop momenteel alleen binnen de US. Goed excuus om de Atlantische Oceaan over te steken en een bezoekje te brengen aan de good old Americans. Iets te veel gedoe? Een look-a-like Addison kan je krijgen via shopbop.com, deze webshop verkoopt de House of Harlow 1960-producten en verscheept wel naar Nederland.

 

Anna Dello Russo gaf gister avond een knalfeest ter ere van haar collectie voor H&M. Bekijk hier wie er aanwezig waren >