Nieuwe website Saint Laurent Paris

Hedi Slimane gaat verder met de transformatie van Yves Saint Laurent in Saint Laurent Paris en gooit ook de boel op het www om.

Sinds de komst van Slimane bij het voormalige Yves Saint Laurent is het roer zo ongeveer 360 graden omgedraaid. Nieuwe naam hier, nieuwe advertenties daar, ondertussen nog een slinks sneek peakje van de eerste tas, het openen van maar liefst drie winkels; het houdt niet op. En zo is het behoorlijk voor de hand liggend dat de website van het Franse merk ook in een nieuw designerjasje gestoken wordt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

SAINT LAURENT ONLINE
Morgen wordt de vernieuwde Saint Laurent Paris online officieel de ether in geslingerd en is al het nieuws van Hedi voor SLP te zien en metéén te bestellen (een klein vreugdedansje is toegestaan). Klein minpuntje: je bestelling wordt pas in januari geleverd. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken, want zo goed als alles is te koop via de site. Van de cruise-collectie tot de allernieuwste ready-to-wear-collectie (die vanavond het plankier op wordt gestuurd).

 

Lekker makkelijk: de URL van de site blijft wel hetzelfde, namelijk ysl.com. De indeling van de site blijft gelijk, maar natuurlijk wel met een Slimane-touch. Zo zijn er nieuwe beelden en is de lay-out ook nieuw, zo zegt de woordvoerder van Saint Lauren Paris tegen WWD. Ook zo benieuwd naar het resultaat? Morgen staat ‘ie live. Have fun!

 

Zien! Backstage bij Hollandsch trots Viktor & Rolf >