Charlotte Gainsbourg X Tommy Hilfiger

Een hoogzwangere Drew Barrymore en Charlotte Gainsbourg slaan de handen ineen voor een speciale Tommy Hilfiger-borstkankercampagne.

Meest gelezen

Met de eerste dag van oktober wordt ook meteen de borstkankermaand ingeluid. Ook Tommy Hilfiger draagt zijn steentje bij voor de nare ziekte en schetste (voor de zesde keer!) een speciale tas voor Breast Health International. De uitkomst van Tommy’s noeste arbeid? Een donkerblauwe leren tas met goudmetalen details en rode hengsels.

 

DREW SCHIET EN CHARLOTTE POSEERT
Om de buidel vast te leggen charterde de Amerikaanse ontwerper wel een heel bekend gezicht. Tussen het schilderen van de babykamer en het trouwen door wist Drew Barrymore namelijk tóch nog achter de fotocamera plaats te nemen voor Hilfiger. Haar doelwit? Charlotte Gainsbourg, die met de nieuwste tas van het Amerikaanse label poseert. ‘Het was erg leuk om met Drew te werken,’ jubelt Charlotte Gainsbourg in de persverklaring. ‘Ze is erg grappig en charmant en zorgt voor een heel positieve sfeer op de set. Omdat ze ook actrice is voelde ik me bovendien erg op mijn gemak tijdens de shoot.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Eerder stonden Renée Zellweger, Carla Bruni, Helena Christensen, Milla Jovovich en Claudia Gerini & Cristiana Capotondi model voor de speciale tas van Hilfiger, waarvan een deel ten goede komt aan borstkankeronderzoek.

 

Pssst… Tommy Hilfiger steunt ook de Millennium Promise >

 

Dit was trouwens niet de eerste keer dat Drew Barrymore plaatsnam achter de camera. Onlangs kiekte de Charlie’s Angels-ster verschillende up-and-coming actrices voor V Magazine. De getalenteerde en immer modische Charlotte Gainsbourg schreef speciaal voor de Hilfiger-campagne ook nog een gedicht.

Meest gelezen

 

De speciale Tommy Hilfiger-buidel gaat voor €299 over de toonbank en daarvan gaat €100 naar Breast Health International. Bekijk hieronder het filmpje van de fraaie samenwerking.