Georgia May Jagger X Vivienne Westwood

Scoop! Georgia May Jagger showt haar beste pruil voor de campagne van de fonkelnieuwe Vivienne Westwood-juwelenlijn.

Georgia May Jagger is het kersverse gezicht van de nieuwe sieradencollectie van Vivienne Westwood. En! Onze collega’s bij ELLE US wisten het eerste campagnebeeld los te peuteren. Wat we zien? Een immer beeldige Georgia May met een overdadige tiara op het hoofd en chandelier-oorbellen in de oren. Niet voor grijze muisjes dus, deze bedazzled collectie.  

 

THE GAINSBOROUGH COLLECTION
Vivienne West creëerde de fonkelende bijous – dit keer onder de naam The Gainsborough Collection – wederom samen met de International Palladium Board en werd geïnspireerd door ‘natuurlijke symbolen zoals het hart en de eikenboom’. Afgelopen zaterdag waren de juwelen al op het Westwood-plankier te zien tijdens de Parijse modeweek.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het eerste beeld van Georgia May Jagger is nu dus ook binnen. Het beroemde model nam plaats voor de lens van fotograaf Juergen Teller en het resultaat is vlekkeloos, zeggen wij zo. ‘We kozen voor Georgia, omdat ze absolutely gorgeous is,’ jubelt Vivienne Westwood aan ELLE.com. ‘Ze is zo mooi en ziet er geweldig uit in de juwelen.’

 

Georgia May Jagger staat ook model voor het nieuwe Just Cavalli-parfum >

 

The Gainsborough Collection bestaat uit een reeks oorbellen, tiara’s, ringen, armbanden en kettingen die gemaakt zijn van witmetaal en zijn bezaaid met saffieren en diamanten. Klinkt prijzig? Is ook zo, maar gelukkig niet té. Zo beginnen de prijzen bij €314 voor oorbellen en lopen ze op tot €980 voor een halssieraad.  

 

Ook zien: behind-the-scenes beeld van Maison Martin Margiela voor H&M >