Victoria’s Secret kiest Rihanna

Rihanna zet haar hardgetrainde beentje voor tijdens dé lingerieshows der lingerieshows. Victoria’s Secret natuurlijk.

Op 4 december verzamelt het manvolk in Amerika zich voor de buis (oké, en vrouwen stiekem ook) om de loeistrakke lijven van een Doutzen Kroes en Miranda Kerr over de Victoria’s Secret-catwalk te zien lopen. Ook Rihanna – die immers ook beschikt over een lijf die haast wel ge-fotoshopt moet zijn – mag deze keer aantreden voor het lingeriespektakel en brengt een stel hits ten gehore tijdens de show.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BRUNO & BIEBER
Maar da’s nog niet alles. Ook Bruno Mars en (ahem) Justin Bieber zorgen voor muzikaal vermaeck tijdens de gloednieuwe show. Leuk, maar helaas geen spannende serenades tussen muzikant en model dus dit keer (herinnert u zich Seal en Heidi nog? Of Maroon 5’s Adam Levine en Anne V?). Of Justin B. moet voor een geintje in zijn. In Amerika wordt de show op 4 december uitgezonden. Wanneer we in Nederland die piepkleine outfitjes op de walgelijk knappe lichamen kunnen aanschouwen op de televisie is nog niet bekend.

 

Zo kreeg Rihanna haar kersverse pixie cut >

 

PS – Volgende week lanceert Victoria´s Secret haar nieuwste reukwater, VS Seduction Dark Orchid. En! Onze collega´s bij ELLE.com hebben het campagnebeeld, mét Miranda Kerr, als eerste weten te ontfutselen. Gaat dat vliegensvlug hier zien.