Video: Pepe Jeans’ schoenen

London baby! Haal een beetje van de modische Britse hoofdstad in huis met het comfortabele schoeisel van Pepe Jeans.

Al sinds 1973 weet Pepe Jeans London een stel spijkerbroeken te maken waar je je stelten maar allerliefst in wil steken. Het assortiment van het Britse label is inmiddels flink uitgebreid en ook aan de onderdanen is gedacht.

 

GOED SCHOEISEL
In de aanbieding: goeie luipaardprint laarsjes, leren enkellaarsjes met een klein hakje, stoere militaryboots, beste broques en veul meer. Het manvolk kan zich storten op behaaglijke sneakers, ferme legerlaarzen en nog meer goeie boots. Keuze genoeg, lijkt ons zo.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bovendien hoef je tijdens deze regenachtige dagen de deur niet uit om aan een stel kersverse stappers te komen. Pepe Jeans heeft vorige maand een gloednieuwe webshop geopend waar je met een paar klikken op de muis, hups, jouw ideale schoeisel én kleding in huis haalt. Klik gewoon op het item – of items; sparen is immers zó 2011 – dat je moet hebben, druk vervolgens op ‘Add to wishlist’, creëer vliegensvlug een account et voilà; jouw shopsessie is voltooid. Piece of cake, niet? Dus, vliegensvlug naar www.pepejeans.com.

 

Meer winterse shoptips >

 

Om de nieuwe autumn/winter 2012-schoenencollectie dit keer te vieren schoot Pepe Jeans nog een fraai filmpje. Tromgeroffel… en play!