Online Fendi Pop-up

Feest! Dé Fendi Baguette-tas bestaat vijftien jaar. En dat wordt (onder andere) gevierd met een online pop-up store.

Wie jarig is, trakteert. En bij een jubileum van maar liefst vijftien jaar (in de volksmond ook wel een kristallen jubileum) hoort een extra speciale traktatie. Gelukkig weet Fendi daar wel raad mee en komt het Italiaanse modehuis, naast een zestal exclusieve Baguette-tassen én een 345-pagina's tellend boek over de geschiedenis van de Baguette, met een heuse online pop-up shop. Allemaal ter ere van wat lovend ‘de eerste it-bag’ wordt genoemd.

Advertisement - Continue Reading Below

          
UNE BAGUETTE S’IL VOUS PLAÎT
Fans weten natuurlijk al máánden dat Karl zes nieuwe Baguette-exemplaren aan de collectie van een schamele duizend(!) versies van de Fendi Baguette heeft toegevoegd. Maar vanaf heden zijn ze dus aan te schaffen in die tijdelijke online shop. Wat je er nog meer vindt? Onder andere een exclusief T-shirt en een exclusieve sjaal, speciaal ontwikkeld ter ere van de verjaardag van de tas. Én een speciale Baguette-sleutelhanger. Én natuurlijk het boek. Voor de creatievelingen is er zelfs een witte en nude-kleurige Baguette inclusief verf- en kwastenset. Hoezo one of a kind-Baguette bag?

          
Uiteraard kun je in de webshop ook terecht voor een kleine selectie (procentueel gezien dan) uit de meest fantastische Baguette-tassen. Achtentachtig, maar liefst. Dat wordt een aantal maanden water en brood.

      
Goedgevulde portefeuilles in de aanslag, shoppen doe je via Baguette.Fendi.com.

     

Meer fijn modenieuws op het wereld wijde web >