Video: Petra & James voor Stuart Weitzman

Duik achter de schermen met multitalent James Franco en model Petra Němcová. De twee komen in actie voor schoenlabel Stuart Weitzman.

Wederom staat James Franco áchter de camera (dammit)en dat doet-ie verdomd goed. De acteur/regisseur/fotograaf/muzikant/schrijver schoot vier filmpjes voor de nieuwe campagne van Stuart Weitzman, met de beeldschone Petra Němcová in de hoofdrol.  

 

THESE BOOTS ARE MADE FOR…
Onder de naam Walking After Midnight, zien we Němcová, of beter gezegd; haar jaloersmakend lange benen, door New York city struinen. Het eerste deel werd The Backflip gedoopt en is geïnspireerd op de eighties film Mondo New York. Petra Nemcova loopt, loopt en loopt nog iets meer, totdat ze uitkomt bij The Hole; een gallerie in het Bowery-district van New York. Dat lekker deuntje op de achtergrond is trouwens Walking After Midnight (hoe toepasselijk)– van indie-band Girl in a Coma.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Brad Pitt voor Chanel N°5 >

 

Hoewel James F. dus niet in de vier prenten schittert (boehoe) wisten onze collegae bij ELLE.com wel behind-the-scenes foto’s (zie hiernaast) van de Amerikaan in actie te bemachtigen. Hè, fijn.

 

Bekijk hieronder het eerste deel van de Stuart Weitzman-filmpjes. De volgende korte prent wordt aanstaande woensdag uit de doeken gedaan.