Nieuwe advertentie Saint Laurent Paris?

Het is nog geen week geleden dat Hedi Slimane z’n eerste collectie voor Saint Laurent Paris de catwalk opstuurde, nu al is daar Anja Rubik in die collectie voor de nieuwe website.

Lees hier over de nieuwe site van Saint Laurent Paris >

 

Een campagne mogen we het niet noemen; Slimane liet weten dat er vóór december geen s/s 2013-campagne onthuld zal worden. Toch lijken de beelden verdomd veel op een nieuwe campagne (zij het zonder officiële logo’s). In de fotoreeks poseert Anja Rubik, gehuld in de zomercollectie van het modehuis. De beelden zijn geschoten in het atelier van Saint Laurent Paris en er wordt zelfs beweerd dat de ontwerper himself achter de lens stond…

Advertisement - Continue Reading Below

 

SLIMANE DOES SLP
Zoals eigenlijk alles bij SLP (van de nieuwe website tot de ready-to-wear-collectie en de eerste ad’s) zijn ook deze beelden zwart-wit, erg Slimane does Saint Laurent Paris. We zien de vrouwelijke pakken en mooie beelden van het vroegere Yves Saint Laurent, met een iets rouwer randje à la Slimane. Enfin, zelf de beelden zien? Dat kan op de website van Saint Laurent Paris. Kun je meteen een wishlist van de zomercollectie samenstellen (die is namelijk nog niet verkrijgbaar) en de najaarscollectie in je online winkelmandje gooien.