Hugo Boss ontwerpt theaterkostuums

Heet nieuws! Hugo Boss gaat kostuums ontwerpen voor het Londense National Theatre.

Een waar debuut voor het theater. Nooit eerder stelde het gezelschap namelijk een ontwerper van eigentijdse kleding aan om de theaterkostuums in elkaar te draaien. ‘Weg met die stoffige robes’, moeten ze gedacht hebben. Et voilà, het team van Hugo Boss werd even opgetrommeld.

 

Bij het Duitse kledingmerk waren ze erg verheugd met de colab: ‘Hugo Boss is erg blij met de samenwerking met het National Theatre. Het is zo’n ongelofelijk Brits instituut met talenten en een geweldige geschiedenis en heeft een hoog niveau qua uitvoerende kunstenaars. We kijken er naar uit om te zien hoe onze relatie zich ontwikkelt het aankomende jaar.’ Aldus Bernd Heek, algemeen directeur van Hugo Boss Groot-Brittannië.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DAMNED BY DESPAIR
Wanneer de kostuums van Hugo Boss te aanschouwen zijn? Nou, vanavond al. Dan gaan de eerste ensembles de planken op tijdens het toneelstuk Damned by Despair. Voor de theaterliefhebbers onder ons: het stuk vertelt het avontuur van twee vreemden wiens levens op een geheimzinnige manier in elkaar verwikkeld raakt. De samenwerking zal, voor zover bekend, tot 2013 duren.

 

Mulberry heeft sinds kort een online gids met al het leuks dat Great-Brittain ons geeft >