Irene Bussemaker voor Lady Gaga

En dat is nummer… Dat Lady Gaga niet vies is van Nederlands design moge duidelijk zijn. De zangeres is wederom gespot in een ontwerp van Irene Bussemaker.

Drie ontwerpen in drie weken tijd, hups, op het hoofd van Lady Gaga. De Nederlandse Irene Bussemaker kreeg het voor elkaar. De creatieveling uit het Brabantse Eersel schetste verschillende pronkstukken voor Gaga, die de zangeres vervolgens droeg tijdens verscheidene lanceringen van haar Fame-parfum.

 

FAME
Het afgelopen weekend was Londen aan de beurt en jawel, wederom was het hoofd van Lady Gaga versierd met een gouden hoofdtooi van Bussemaker. Wij nemen ons, eh, hoedje af.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Voor degenen die nog nooit van Irene Bussemaker hebben gehoord: de succesvolle hoedenmaakster gooit al langer hoge ogen en won o.a. de eerste prijs bij de internationale hoedenwedstrijd Atelier Musée du Chapeau. Ook kroonde het Britse tijdschrift The Hat Magazine de Nederlandse al eens tot Designer of the Year. Geen peanuts, als je het ons vraagt. Bovendien zijn haar creaties al jaren in verschillende tijdschriften te spotten op de befaamde hoofden van Freja Beha Erichsen, Christina Hendricks en Milla Jovovich. 

 

Hugo Boss waagt zich aan theaterkostuums >