Victoria Beckham @ Chanel

Woosh! Victoria Beckham stormt voor de nieuwste cover van ELLE Frankrijk door Chanels atelier aan de Rue Cambon.

‘Ik ben zo gevleid om hier in Parijs te zijn. Ik hou van Parijs en de Franse stijl, zo chic. Soms voel ik me zelfs een beetje Frans! Om een shoot te hebben in Coco Chanels appartement in de kleding van het modehuis Chanel is echt een droom die uitkomt.’ Aldus een lyrische Victoria Beckham aan onze Franse collega’s. En tja, wij zouden ook aardig door het dolle heen zijn als we mochten poseren in het mode-atelier van Coco Chanel herself.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DER KAISER & QUEEN VICTORIA
Samen met Karl Lagerfeld laat Vic haar beste pruil zien in een trui van Lanvin, een piepklein broekske van Eres en Chanel-juwelen. Aan de voeten? Torenhoge laarzen van Giuseppe Zanotti. Karl zelf schoot trouwens de plaatjes, terwijl-ie ook nog voor de camera stond. Half werk is immers geen werk, non?

 

Ook zeker het bekijken waard: Brad Pitt voor Chanel N°5, deel 2 >

 

Posh gaf ons afgelopen juli al een sneak peek van de speciale shoot via haar Twitter-pagina. Bij de behind-the-scenes-kiekjes jubelde ze toen: ‘About to start shooting at the @CHANEL Haute Couture salon Paris, so excited!!!!

 

Der Karl is op zijn beurt ook in zijn nopjes met het resultaat: 'Victoria heeft een aangeboren gevoel voor stijl. Ze weet wat ze wil en wat bij haar past.’ Benieuwd naar alle foto’s? De ELLE France met Victoria Beckham en Karl Lagerfeld ligt aanstaande vrijdag in de schappen.