Alessandra Ambrosio draagt Fantasy Bra

Alessandra Ambrosio mag, voor het eerst in haar twaalfjarige Angel-carrière, de Fantasy Bra van Victoria’s Secret showen. Dit jaar heeft de set (een beha met bijpassende riem) een waarde van een schamele € 1.92 miljoen ($2.5 miljoen).

Ondanks het feit dat de duurste Fantasy Bra tot nu toe € 11,5 miljoen waard was (in 2000), zal de nieuwe bustehouder – waar Alessandra in zal schitteren op de catwalk – ook geen bij elkaar geraapt versiersel zijn. Zo wordt de beha gedecoreerd met zo’n 5200 juwelen, waaronder saffier, amethisten, robijnen en als kers op de taart witte, roze en gele 18-karaats diamanten.

 

Miranda Kerr kreeg vorig jaar de eer om de Fantasy Bra te dragen >

 

Advertisement - Continue Reading Below

SUPERMOMMIES
Slechts drie weken geleden beviel Alessandra nog van haar zoontje Noah. Maar, zoals inmiddels bekend, zijn Victoria’s Secret-mommies (Heidi Klum! Doutzen Kroes!) immer op wonderbaarlijke wijze direct na een bevalling weer compleet in shape. Toch maakte Alessandra zich wel een beetje zorgen. ‘I won’t lie, I was really worried. I was in total mother mode,’ vertelt het topmodel aan People. Ach, ze heeft nog even de tijd om die abs te trainen.

 

Naast de Floral Fantasy Bra is er dus ook nog een bijpassende riem die ook rijkelijk bezaaid is met diamanten. De Floral Fantasy Bra Gift Set zal op 4 december debuteren tijdens de jaarlijkse Victoria’s Secret-catwalkshow waar Rihanna overigens haar erg toepasselijke nummer Diamonds ten gehore zal brengen.