Iggy Azalea voor House of Holland

Hiphop-ster Iggy Azalea strikes a pose voor de nieuwe zonnebrillenlijn van House of Holland.

Hou d’r in de smiezen, die 22-jarige Iggy Azalea. Niet alleen tikt (bijna) elke rapartiest de Australische momenteel op de schouder om samen te werken, ook de modewereld valt in katzwijm voor de nieuwkomer. Slimme vogel dus, die Henry Holland, om Iggy als het gezicht van zijn nieuwe zonnebrillencollectie te laten optreden.

 

IGGY POPS
Met een helblauwe hemel op de achtergrond, felrode lippen en uitbundige sunnies op ’t hoofd poseert Iggy Azalea er lustig op los. En ondanks dat hier de herfst aardig heeft ingezet kriebelen onze handen om die knappe zonnebrillen – neonkleuren! Zeshoekige glazen! Zwart-wit montuur! – naar ’t digitale mandje te slepen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Brad Pitt komt in actie voor het Chanel N°5-parfum >

 

Dit is trouwens niet Iggy’s eerste modellenklus. De hiphop-artiest werd onlangs in het bestand gepropt bij Wilhelmina Models en skitterde al in de Go Forth-campagne van Levi’s. Bovendien zat ze achter de allereerste shoppable videoclip. Duidelijk geen eendagsvlieg dus. 

 

Henry Holland lijkt ook al aardig ingepakt te zijn door de Australische. In de persverklaring jubelt de Britse ontwerper: 'Iggy Azaela is de perfecte ambassadeur voor House of Holland eyewear. Iggy is super hot op elk gebied.'

 

Hebben, willen, kopen die zonnebrillen? Je shopt ze hier.