Karlie Kloss voor Mango

Mango is on a roll. Na het strikken van topmodellen als Kate Moss en Karmen Pedaru, wordt nu ook Karlie Kloss aan het rijtje toegevoegd.

De 20-jarige Amerikaanse schittert in de gloednieuwe wintercatalogus van Mango. Van pantalons met wijde pijpen en oversized truien tot vloerlange jurken en dikke winterjassen; Karlie Kloss weet ze als de beste te verkopen. En die meterslange balletstelten helpen natuurlijk ook. De knappe Kloss reisde naar Parijs af voor de shoot, waarvoor fotografen Lachland Bailey, Claudia Knoepfel en Stefan Indlekofer achter de camera plaats namen. Goede combi, als je het ons vraagt.  

Advertisement - Continue Reading Below

 

WAAR IS HET FEESTJE?
In de (online) catalogus prijzen ook Karmen Pedaru en nieuwkomer Madison Headrick Mango’s winterse waar aan, dus een bomvol verlanglijstje kan alvast gepend worden. De modegigant denkt uiteraard ook aan de aanstaande feestdagen en stopt paillettenjurkjes, uitbundige rokjes, strakgesneden blazers, chique bloezen en lange robes met kant in de mix. Afijn, bekijk hieronder de making-of van de Mango-shoot met Karlie Kloss

Meest gelezen