Nieuws: Marc, Mad Men & Marion

Dit heb je het afgelopen weekend gemist: Marc Jacobs heeft een nieuwe muze, Banana Republic komt met een kersverse Mad Men-lijn en Marion Cotillard hijst zichzelf in Christian Dior couture. 

Meest gelezen

MARC & RUBY
Marc Jacobs ligt een tipje van de sluier op over zijn gloednieuwe spring/summer 2013-campagne. Zo weet WWD de ontwerper te ontfutselen dat Ruby Jean Wilson – die zijn zomerse show opende én afsloot – Marcs nieuwste hoofdrolspeelster is. Het Australische model nam voor de lens van de befaamde Juergen Teller plaats voor de ongetwijfeld excentrieke prenten. ‘She’s the girl we chose.’ Aldus een cordate Marc Jacobs.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Karlie Kloss komt in actie voor Mango >

 

MAD VOOR MAD MEN
De Amerikaanse modeketen Banana Republic kan maar geen genoeg krijgen van de hitserie Mad Men en komt met een derde speciale collectie die is geïnspireerd op de show. Dit keer is de kleding gebaseerd op de gewaagde stijl van Megan Draper. Simon Kneen, de creatief directeur van Banana Republic, verklapt aan ELLE.com: ‘Het is de late jaren zestig, toen er een opkomst van individualiteit en persoonlijke stijl in de mode kwam. Dit laten we zien door de pops of color en de patronen in de lentecollectie die we hebben samengevoegd met klassieke scherpe lijnen en slanke silhouetten.’ Klinkt goed, niet? Maar helaas, Don Draper is niet inbegrepen. Kijk hier toch even naar de eerste schets van de lijn. 

Meest gelezen

 

MARION VOOR DIOR
Deze konden we je gewoon niet onthouden. In het derde deel van de speciale webdocumentaire van Dior hult boegbeeld Marion Cotillard zich in de mooiste haute couture van de hand van Christian Dior himself. Kijk, zwijmel en wees heel jaloers…