Jourdan Dunn voor Rag & Bone DIY

Het Do It Yourself-project van Rag & Bone in een notendop: geen stilist, geen haar- en make-upmensen, geen belichting. Just a girl and her camera. En Rag & Bone. Model Jourdan Dunn tekende ervoor.

En geef haar eens ongelijk. De donkere schone zal er geen spat minder knap uitzien zonder make-up. En alle media-aandacht voor zo’n Rag & Bone DIY-shoot kan je carrière toch weer een leuke boost geven. Niet dat Miss Dunn dat nodig heeft trouwens. Ze is één van de vaste gezichten van Burberry en bovendien niet vies van een volgeboekt fashion week-seizoen of twee per jaar.

 

NATUURLIJKE HABITAT

En zo gebeurde het dat Jourdan, gewapend met een camera, een tas vol nieuwe collectie Rag & Bone-items en de instructie om die op haar eigen manier op de gevoelige plaat vast te leggen, op pad ging. Net als haar voorgangers Abbey Lee Kershaw, Sasha Pivovarova, Lily Aldridge, Karolina Kurkova, Miranda Kerr en Liu Wen. Resultaat? Een stel inspirerende kiekjes, geschoten in Londen en New York – de twee steden waar Jourdan shows liep voor Rag & Bone –, waarop we het topmodel in natuurlijke habitat kunnen zien. Van halfnaakt thuis en in jeans in Central Park tot schilderijen ophangend in haar nieuwe Londense stulp.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Afijn, gaat dat zelf vooral even zien op www.rag-bone.com.

 

Ook lezen: Jourdan Dunn krijgt kookprogramma >