Harrods Disney-etalage

Breekt zo lekker de week: de schetsen van de Disney-prinsessenjurken van Oscar de la Renta en kornuiten voor Harrods. Sneak peek!

Je weet dat de feestdagen weer in aantocht zijn wanneer supermarkten massaal de pepernoten laten aanrukken én wanneer Harrods zich opmaakt voor de Christmas windows van haar Knightbridge store. In het kader van de Disney-prinsessen pop-up shop-in-shop die Harrods dit jaar speciaal voor Kerst heeft geopend, sloegen tien topdesigners aan het ontwerpen van een eigen vertolking van hun favoriete Disney-prinsessenjurk. De robes worden op 1 november in de Kerst-etalage onthuld, maar het warenhuis lichtte alvast een tipje van de sluier op door de schetsen van de betreffende designers vrij te geven.

Advertisement - Continue Reading Below

 

COLOURS OF CAVALLI

Zo zien we Oscar de la Renta’s interpretatie van Sneeuwwitje, pende Elie Saab een mooie Aurora van Doornroosje en tekende de designers van Valentino hun versie van Belle (van het Beest). Maar ook de jongere garde – Mulan (Missoni) en Pocahontas (Roberto Cavalli) – mocht meedoen. Afijn, bekijk alle schetsen hier.

 

Andere designers zetten zich in voor Children in Need met speciale Pudsey-beren >