Hedi Slimane voor The Rolling Stones?

Heet gerucht: werkt Saint Laurent Paris’ Hedi Slimane aan een tourgarderobe voor The Rolling Stones?

Een stel loslippige mode-insiders fluisteren dat Hedi Slimane de laatste hand legt aan ontwerpen voor de spannende Stones-tour die in de startblokken staat. Op 25 november staan de door de wol geverfde rockers in Londen weer samen op het podium en een goed podiumpakkie mag dan natuurlijk niet ontbreken.

 

GROUPIE
Dus dan charter je Hedi Slimane, die bekend staat om zijn rock-ish designs en nauw aansluitende pakken. Bevestigd is er nog niets – een woordvoerder voor Saint Laurent Paris kon (nog) niet reageren – maar wij gokken het erop. Zo was Slimane eerder de huisfotograaf op tours van o.a. The White Stripes, David Bowie, The Strokes, Blondie en The Libertines.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Leent Lady Gaga haar zoetgevooisde stem voor The Great Gatsby? >

 

Bovendien kleedde de bezige bij eerder al muzikanten voor tours en verklaarde hij eerder in een interview The Libertines en Alex Kapranos van Franz Ferdinand te willen voorzien van plankier-outfits. Maar beter dan Mick Jagger en co. kun je het niet krijgen, lijkt ons zo.  

 

Hedi Slimanes eerdere rockende podiumplaatjes bijeen zien? De ontwerper bundelde zijn beste foto’s in het koffietafel boek Stage. Must om door te bladeren.

 

Zien: Jourdan Dunn in actie voor Rag & Bone DIY >