Rita Ora gezicht van Superga

Stoelendans bij sneakermerk Superga! Booming beauty en zangeres Rita Ora gaat op het plekje van Alexa Chung zitten en wordt het nieuwe boegbeeld.

Na twee seizoenen geschitterd te hebben in de campagne van het Italiaanse Superga doet Alexa Chung wegens een wel erg druk program (Gossip Girl! Modeboek! Kledinglijn!) een stap terug. Zangeres/actrice/songwriter Rita Ora stond te trappelen om het schoentje van Chung over te nemen.

 
RITA O-JAAA
Rita Ora denderde dit jaar als een stroomtrein de Nederlandse hitlijsten binnen met singles als Hot Right Now feat. DJ Fresh, R.I.P en How Do We (Party). Onlangs bracht de Kosovaars/Londense haar debuutalbum ORA uit, met daarop samenwerkingen met niemand minder dan Drake, Kanye West en Diplo. Hoort u al een belletje rinkelen?  

Advertisement - Continue Reading Below

 
WIE DE SCHOEN PAST …
De eerste beelden van Superga’s spring/summer 2013-collectie met de Britse schone in de hoofdrol verwachten we in maart. En moge onze klomp breken als Rita niet ook haar gouden strot zal inzetten voor muzikale ondersteuning van de campagne. Keep you posted!

 

Gouden strot goes mode: Rihanna voor River Island >