Werkt Karl Lagerfeld met Kanye West?

Meer cray kun je het niet krijgen: heeft Kanye West de handen ineen geslagen met niemand minder dan Karl Lagerfeld?

Juistem. Een eigenaardige combi, zo op het eerste gezicht. Maar neen. De twee hadden al meer dan eens een modisch onderonsje. Zo schoot Karl Lagerfeld de muzikale Kanye voor zijn Chanel Little Black Jacket-tentoonstelling en prijkte de rapper onlangs nog op de eerste rij bij de s/s 2013-show van het modehuis.  

 

K&K
En tja, waar rook is, is vuur. Karl en Kanye werden vorige week tijdens een zakelijke lunch in het New Yorkse Mercer Hotel gespot. ‘Ze waren in een diep gesprek verwikkeld,’ doet een insider aan de New York Post uit de doeken. ‘Later haalden ze hun apparaten tevoorschijn om ontwerpideeën te bespreken.’ Helaas willen beiden kampen nog niet reageren op het nieuws.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kylie Minogue lanceert een modeboek >

 

Dat Kanye West langzaam maar zeker terrein verovert in modeland moge duidelijk zijn. Je bij één baan houden is immers ook zo saai, niet? Schoengenie Giuseppe Zanotti is ook al aardig onder de indruk van de rapper. Zo verklapte-ie aan ELLE.nl: ‘Ik werk samen met veel sterren, maar Kanye heeft echt een passie voor schoenen en mode en dat maakt hem anders. Naast zijn muziek houdt hij zich ook bezig met poëzie en tekenen. Hij is echt een artiest, ik zie hem niet als muzikant alleen.’ Hups, steek die maar in je zak.