Alessandra Ambrosio poseert met dochter

Alessandra Ambrosio en haar vierjarige dochtertje Anja Mazur schitteren samen in een a-do-ra-ble wintercampagne voor London Fog.

Wéér een grote naam (of liever gezegd twee) binnengesleept door London Fog – een Amerikaans modelabel dat vooral bekend staat om haar trenchcoats. Na o.a. Eva Longoria, Gisele Bündchen, Christina Hendricks en Nicole Scherzinger poseren nu ook Victoria’s Secret Angel Alessandra Ambrosio en dochtertje Anja voor de lens.

 

ZO MOEDER, ZO DOCHTER
Ook al is Anja nog maar vier lentes jong, die modellengenen zitten erin. Alsof ze nooit anders heeft gedaan gooit ze haar schattigste poses in de strijd en doet ze zelfs een handkusje. Vast van moeders geleerd. Alessandra zelf is erg blij met de foto’s. ‘These are timeless pictures that we’re going to have forever,’ aldus het model tegen de Daily Mail. Voor op de schouw dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Alessandra liep gisteren ook mee in de Victoria’s Scret-show: bekijk hier de beelden >

 

De nieuwe autumn/winter 2012-collectie van London Fog shop je gemakkelijk via de webshop van modewalhalla Nordstrom. Vanaf december is de rest van de bups campagnefoto’s van de twee beauties te zien op de website van London Fog zelf. Tot die tijd moeten we het doen met het behind the scenes-filmpje van Allesandra en Anja…