David Beckhams Kerst met H&M

Feest vieren met David Beckham, wij zeggen er geen nee tegen. En H&M ook niet, dus sloeg de voetbalgod wederom de handen ineen met de modeketen voor een stel speciale bodywear-items.

Alsof de feestdagen al zijn begonnen trakteert David Beckham ons op een set nieuwe weinigverhullende campagnebeelden. De man met de vlugge voetjes heeft namelijk een paar speciale feest- slash winter-items aan zijn bodywear-lijn voor H&M toegevoegd. Manlief moet er tijdens de koude dagen immers wel een beetje knap en warm bijzitten.

 

PAJAMA PARTY
Dus gooit David nog maar eens een loungebroek, een ochtendjas met capuchon, T-shirts, long johns (lang ondergoed) met gewatteerde ellebogen (ja, je leest het goed: ellebogen) en knieën, soepele shorts en een handdoek in de strijd. Het beste nieuws: bij een berg nieuwe ontwerpen, hoort een campagne (ha!).

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meet je lief een coupe à la David Beckham aan >

 

Dus neemt Golden Balls (wij hebben de bijnaam niet verzonnen) maar weer eens met een vers gekapte coiffure voor de camera plaatst. Als kers op de taart trakteert H&M ons nog op een behind the scenes-filmpje van de shoot. Toch fijn. De nieuwste items van de David Beckham X H&M Bodywear-collectie hebben prijskaartjes van € 14,95 tot € 39,95.