Chloe Green X Topshop II

Het is echte liefde tussen Chloe Green en Topshop, zo blijkt. Hun eerste schoenencollectie samen krijgt namelijk een vervolg.

In haar eerste collectie was de dochter van Topshop-baas Sir Philip Green niet vies van een stiletto’tje hier of een vijftien centimeter hoge wedge daar (wie Made in Chelsea heeft gezien zag Chloe constant voorbij paraderen op flinke stelten). Die hoge hakken konden dus ook in deze tweede collectie niet uitblijven, dat snap je. 

 

NIEUWE RONDE, NIEUWE SCHOENEN

Maar! Voor de afwisseling werd er deze keer ook een stel platte (kekke biker boots) en medium hoge schoenen toegevoegd aan de uit vijftien stijlen bestaande wintercollectie. Chloe speelde met barokmotieven op pumps en wedges slim in op één van de wintertrends van dit seizoen. Bovendien ontwierp Chloe ook nog eens sieraden en sjaals. Wat een feest. Oh en Christian Louboutin hoeft trouwens niet meer bang te zijn dat zijn befaamde rode zool weer is nagemaakt, Chloe’s hakken hebben allemaal een jadegroene zool.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hebben, hebben, hebben? De nieuwe CJG voor Topshop-collectie ligt vanaf 19 november in de (online) schappen, check ook Chloe's eigen website voor meer informatie.  Prijzen variëren van € 95 tot € 245.

 

Topmodel Chanel Iman strikes a pose voor Forever 21 >