David Beckham voor Breitling

Schnabbel nummer 645: David Beckham is het nieuwe gezicht van het (diep inademen) Breitling Transocean Chronograph Unitime Worldtimer-horloge.

Meest gelezen

David Beckham stapt inmiddels vaker voor de camera dan op het voetbalveld. Nieuwste klus? Een langdurige samenwerking met Breitling. Het Zwitserse horlogemerk heeft de appetijtelijke Brit gebombardeerd tot het gezicht van het gloednieuwe Transocean Chronograph Unitime Worldtimer-horloge.

 

MET BECKHAM DE WERELD ROND
Geen peanuts, want horlogekenners kijken al tijden uit naar het kersverse uurwerk dat een gepatenteerd nieuw mechanisme van Breitling bevat. De zogenoemde Manufacture Breitling Caliber B05 zorgt ervoor dat de veer van het automatische uurwerk 28.000 trillingen per uur haalt. Bovendien heeft het nieuwe horloge meer dan zeventig uur reserve, dus manlief kan 'm zonder problemen een dag of twee op het nachtkastje laten liggen. Bovendien zit er een universal time mode op, waardoor je de tijd in 24 verschillende tijdzones in een flits kunt zien. Toch handig als je, eh, wereldreiziger bent.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Voor de Breitling-campagne reisde David Beckham af naar de start- en landingsbaan Mojave Air & Space Port in Californië, om voor een privéjet – het blijft immers Beckham – te poseren voor de lens van fotograaf Anthony Mandler. Uiteraard prijkt aan de gespierde pols van de Brit met de gouden voetjes het Transocean Chronograph Unitime Worldtimer-horloge.

 

Ook zien: David Beckham viert Kerst met H&M >

 

‘Ik bewonder Breitlingal heel lang,’ zwijmelt Beckham in de persverklaring. ‘Het bedrijf creëert niet alleen de best presterende horloges, maar ook tijdloze ontwerpen die generaties hebben geïnspireerd. Het was een logische keuze voor mij om samen te werken met dit fantastische merk.’

 

Bekijk hieronder het fraaie making of-filmpje van David Beckham voor Breitling.