Abercrombie & Fitch komt naar Nederland

Abercrombie & Fitch houdt van Holland. Het Amerikaanse label lanceert na een Hollister-shop ook een A&F store in Nederland.

Abercrombie & Fitch is wereldwijd bekend door het iconische imago van de 'all-American guy', met ooit president Roosevelt en Kennedy als beschermheren en Amerikaanse iconen als James Dean en Katherine Hepburn als fans. Anno 2012 vond men het bij het multibrand de hoogste tijd voor uitbreiding in Nederland, met een grote flagshipstore – lees: klein paleis – in Amsterdam tot gevolg. De gloednieuwe A&F-winkel komt namelijk in het oude Metz & Co.-gebouw aan de Leidsestraat, je weet wel, dat statige pand op de hoek met de Keizersgracht. En dat betekent dat het label meerdere verdiepingen en dus een boel vierkante meters zal kunnen vullen met haar herfst/winter 2012-waar. Goed bekeken!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook designer Philipp Plein opent binnenkort een winkel in Amsterdam >

 
HOTSHOTS
In september dit jaar lanceerde A&F in Maastricht al op feestelijk wijze een eigen winkel van het op Zuid-Californië geïnspireerde Hollister, een dochtermerk van A&F. Speciaal voor de opening van de Abercrombie & Fitch store op 13 december vliegt A&F de meest appetijtelijke Abercrombie & Fitch Guys, die zorgvuldig zijn geselecteerd uit winkels in o.a. Denemarken, Frankrijk, Hong Kong, de UK en de VS over naar Amsterdam. Hete hapjes (en drankjes) gegarandeerd dus.

 
In de agenda: opening Abercrombie & Fitch store, 13 december, 11.00 uur, Leidsestraat 32-34, Amsterdam.