Anna Sui voor Coach

Niet vervelend om in je schoen te krijgen: de gloednieuwe limited edition Coach-tassen van Anna Sui’s hand.

Coach wilde haar duffle bag uit 1972 nieuw leven inblazen en vertelde me dat ik ermee mocht doen wat ik wilde. Ik bedoel, wat heb je meer te wensen dan een carte blanche van Coach?’ Aldus Anna Sui aan ELLE.com.

 

Zo gezegd, zo gedaan en de ontwerpster draaide twee gloednieuwe spannende versies van de tas in elkaar; de Legacy Anna Sui Fleur de Lis Large Duffle en de Legacy Anna Sui Dragonfly Large Duffle.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MAKE-OVER
De leren buidels werden opgeleukt met contrasterende stiksels, een sierlijke libelle en een voering met bloemenprint. Bovendien is iedere tas op een plantaardige manier geverfd en zijn de details met de hand aangebracht. ‘Ik denk dat we een onverwachte match zijn, wat vaak de beste samenwerkingen zijn,’ verklaart Anna aan ELLE.com. ‘Coach zei me om zoveel mogelijk Anna Sui te zijn, dus dat is waarom we voor een art nouveau en hippiegevoel gingen.'

Meest gelezen

 

De Legacy Anna Sui Dragonfly Large Duffle ($798) en de Legacy Anna Sui Fleur de Lis Large Duffle zijn voor respectievelijk $798 en $1.000 in gelimiteerde opgave online te koop. Helaas verscheept de Coach-website niet naar Nederland, dus nu maar duimen dat Sinterklaas ‘m door de schoorsteen weet te proppen.

 

Pssst... In Amsterdam runt Bas Kosters acht weken lang een pop-up shop vol exclusieve goodies >