Manolo Blahnik geëerd

All eyes on Manolo Blahnik tijdens de uitreiking van de aankomende British Fashion Awards.

Bijna veertig jaar 'trouwe dienst’ als contributor aan de modewereld mag best eens beloond worden, dacht de jury van de British Fashion Awards. Daarom krijgt Manolo Blahnik, vaste leverancier van hooggehakt schoeisel van Victoria Beckham, Rihanna, Anna Wintour – en wie eigenlijk niet? – op 27 november een eervolle Outstanding Achievement award in handen gedrukt.

 

WONDERFUL

Volgens de jury, bestaande uit een panel van toonaangevende internationale modejournalisten en retailers, heeft Blahnik bijzonder veel bijgedragen aan niet alleen de Britse, maar de hele modewereld. ‘He has a worldwide cult following and this is true testament to his enduring talent and success,’ liet British Fashion Councils chief executive, Caroline Rush, in een officieel statement weten. Blahnik is erg in zijn nopjes met zijn prijs en liet aan Telegraph weten het een grote eer te vinden. ‘To be doing something I love is really wonderful,’ aldus de designer.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Designers als wijlen Alexander McQueen, John Galliano en Sir Paul Smith gingen de schoenengod al voor in het verdienen van een Outstanding Achievement award.

 

Goed nieuws: Hedi Slimanes tassen voor Saint Laurent kunnen vanaf nu gereserveerd worden >