Karlie Kloss voor Neiman Marcus

Zien: de gehele kerstcollectie van Neiman Marcus X Target X CFDA én het backstagefilmpje van de campagne met Karlie Kloss.

Meest gelezen

Kun je je nog herinneren dat wij (waaaaay back, in juli) aankondigden dat het Amerikaanse warenhuis Neiman Marcus en de budgetketen Target met een speciale kerstcollectie zouden komen? Samen met niet één, niet twee, maar 24(!) modeontwerpers (van Marc Jacobs tot Rodarte) van The Council of Fashion Designers of America (kortweg: CFDA). Welnu, de eerste beelden zijn er én er is een backstagevideo met daarin niemand minder dan model Karlie Kloss, die de taak van ‘gezicht van’ op zich nam.

Advertisement - Continue Reading Below

          
In de video is onder andere te zien hoe de beeldschone Karlie ronddartelt op de set met allerlei attributen waar haar gezicht in is verwerkt. Een soort ‘Karlie meets the product’, aldus mederegisseur Quentin Jones. Voeg daar een aantal fantastische outfits en toffe visuals aan toe en er is best briljant campagnemateriaal geboren.

       
Wat Karlie Kloss doet met haar centen? Kunst kopen, bijvoorbeeld >

Meest gelezen

       
BLOEMETJESFIETS
Tot slot konden we het natuurlijk niet laten om eens even rond te neuzen op de website van Neiman Marcus. Wat we daar aantroffen? De hele lijst met designerwerkjes die vanaf begin december in de schappen liggen. Zo waren we op slag verliefd op de bloemenfiets van Alice Olivia en nemen we maar al te graag voortaan een besmeerde boterham mee naar kantoor, zo lang-ie in de Tory Burch-lunchbox gaat. En hoe chic wordt jouw kerstboom met Jason Wu-kerstballen en cadeautjes gehuld in Rodarte-cadeaupapier? De gehele collectie is vanaf begin december te shoppen en Neiman Marcus verscheept gewoon naar Nederland. Hoezee!

       
Zie hier het uitermate vermakelijke filmpje met Karlie Kloss.