Liberty Ross voor Aubin & Wills

Zie model Liberty Ross en Blur-basgitarist Alex James in actie voor de allerlaatste campagne ooit van het Britse kledinglabel Aubin & Wills.

Bummer! Per 2013 kunnen we helaas niet meer shoppen bij het Britse label voor de warme doch kekke truien. Waarom? Nou, ze stoppen om grote zus Jack Wills te helpen met internationaliseren. Maar! Gelukkig is daar nog Kerst en dat wil zeggen een romantische kerstcampagne.

 

LIBERTY & ALEX
En met model en actrice Liberty Ross in de hoofdrol, kun je haast niet missen. De Britse schone wordt gehuld in lekkere cosy truien, kanten jurkjes, romantische bloezen en corduroy blazers en wordt op de gevoelige plaat vastgelegd in een typisch Engels landhuis. Ook voor de mannencollectie is een Brit voor aan de haak geslagen. Alex James (bandlid van Blur, muzikant, songwriter, journalist en zelfs kaasmaker – geen grap) mocht deze eervolle taak op zich nemen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De carrière van Liberty Ross lijkt flink in de lift te zitten >

 

Naast een reeks campagnefoto’s is ook een prachtig filmpje in elkaar gedraaid, die je gewoon vanuit je luie stoel hieronder kunt bekijken. Valt-ie in de smaak? De allerlaatste Christmas Collection van Aubin & Wills die in het filmpje is te zien, kun je nog tot en met december shoppen via aubinandwills.com.