Collette Brown nieuwe hoofddesigner Jeager

Stoelendans bij Jeager: Collette Brown is aangesteld als nieuwe hoofddesigner van de damescollectie van modelabel.

Het nieuws staat bol van de mode-changes: zo verlaat Christopher Kane de ontwerpstoel van Versus, gaat Laure de Sade weg bij See by Chloé, aast Maison Martin Margiela op Ivana Omazic en draait de geruchtenmolen overuren over wie Nicolas Ghesquière zal opvolgen bij modehuis Balenciaga – om enkele voorbeelden te noemen.

 

BRITSE LABELS
Het laatste nieuws op het gebied van ‘wisselingen van de wacht’ komt nu van het Britse label Jeager. Het op en top Britse, ietwat klassieke merk staat te trappelen om een jongere doelgroep aan te boren. Colette Brown pakt nu de ontwerppen op om de damescollectie eens flink onder handen te nemen. Brown werkte eerder voor Bally, Pringle, Dolce & Gabbana en Burberry – bij laatstgenoemde was ze de afgelopen vijf jaar senior designer.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De aanstelling van Brown is de laatste in de lijn van veranderingen voor Jeager. Afgelopen april werd het label verkocht voor een whopping 20 miljoen Britse pond aan Better Capital (een beleggingsvennootschap uit Guernsey). Congrats on the new job!

 

Het Franse label Cacharel verandert van CEO, naam én prijsvoering >